Inspiraatiota unelmien taloon / Kokemuksia teri-taloista / Talo Rantakoivikko

Talo Rantakoivikko

Savonlinnasta löytyy Talo Rantakoivikko, joka nimensä mukaisesti sijaitsee Saimaan rannalla kasvavien koivujen katveessa. Vuonna 2010 valmistuneen talon pinta-ala on 205 m². Lue talon asukkaiden rakentajatarina!

talo rantakoivikko hero

RAKENNUSINTOA JUOKSULENKILTÄ

Rakennusintomme syttyi täysin yllättäen, kun sopiva rantatontti lähellä keskustaa sattui silmään juoksulenkillä. Sattumalta kyseinen tontti oli myös juuri vapautunut huutokaupan jäljiltä. Eipä aikaakaan kun tontti olikin jo varattu meille ja ryhdyimme myymään aikaisempaa taloamme.

LUONNOKSIA JA TARJOUKSIA

Meillä oli selkeä visio tulevasta talostamme ja niinpä pyysimme tarjouksia usealta talotehtaalta luonnoskuviemme pohjalta. Lopulta Teri-Talot valikoitui talopaketin toimittajaksi myyjän asiantuntijuuden ja aidosti välittävän asenteen perusteella. Koimme, että meitä kuunneltiin ja ymmärrettiin. Ensirakentajina meille tarjottiin myös valtavasti hyödyllistä tietoa suunnittelun ja rakentamisen aikana huomioon otettavista seikoista sekä vinkkejä taloteknisiin ratkaisuihin. Rakennusprojektin aikana kaikki sujui kuten oli sovittu, ja pääsimme muuttamaan uuteen kotiimme hyvillä mielin ja kokonaisuuteen tyytyväisinä.

TILAA, VALOA JA RANTASAUNAN RAUHAA

Arvostamme kodissamme ennen kaikkea sen valoisuutta ja avaruutta, jotka korostuvat selkeimmin lähes kuusi metriä korkeassa eteisaulassa. Käytännöllisyyttä taloomme tuovat alakerran viisi erillistä uloskäyntiä. Talon erikoisuus on puolestaan taloon “integroitu” rantasauna, joka on kerännyt ihastuneita kehuja aina talomyyjää myöten. Terassiltamme aukeaa rauhaisa näkymä järvelle, jota voi ihastella vaikkapa paljussa istuskellen.

talo-rantakoivikko
talo-rantakoivikko
talo-rantakoivikko

 

The post Talo Rantakoivikko appeared first on Teritalot.

Hae inspiraatiota

Miksi Teri-talo?

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja?

Katso mistä löytyy lähin edustajamme ja kysy lisää!

Seuraa meitä somessa