Inspiraatiota unelmien taloon / Kokemuksia teri-taloista / Paritaloja Nummelaan Teri-Talojen elementeistä

Paritaloja Nummelaan Teri-Talojen elementeistä

Teri-Talojen toimittamista elementeistä valmistuu keväällä 2021 neljä paritaloa Nummelaan. Joustavuutensa ansiosta Teri-Talot pystyy valmistamaan taloelementtejä asiakkaan tarpeiden ja suunnitelmien mukaan. Teerijärvisen talotehtaan luotettavuus ja ammattitaitoisuus vakuuttivat kouvolalaisen Antila Investin valitsemaan heidät rakennusprojektinsa elementtien toimittajaksi.

Antila Invest on kouvolalainen veljesten pyörittämä yritys, jonka palkkalistoilla on tällä hetkellä 5 henkilöä, joista yksi on käytännön asioista vastaava Paavo Antila. Antila Invest rakensi ennen halleja Nummelaan, mutta kun kiintiö tuli täyteen sillä saralla, alkoivat veljekset rakentaa taloja. Teri-Talojen elementeistä rakennetut paritalot Nummelassa ovat yrityksen kolmas asuintalokohde.

Teri-Talojen valinta talopakettien toimittajaksi

Projekti lähti käyntiin talojen piirustusten luonnostelulla ja tontin hankinnalla, minkä jälkeen oli vuorossa talopakettitoimittajan valinta. Antila Investille oli alusta alkaen selvää, että talot rakennetaan suurelementeistä. Projektista kilpaili keskenään 5 talopakettitoimittajaa, joista voiton vei Teri-Talot.


– Luotettavimman ja ammattitaitoisimman kuvan saimme Teri-Taloista, minkä takia päädyimme valitsemaan heidät, Paavo Antila kertoo.


Antilan mukaan yhteistyö Teri-Talojen kanssa on toiminut kokonaisuudessaan erittäin hyvin. Kaikki on sujunut sovitusti ja jos puutteita on matkan varrella huomattu, Teri-Talot ovat hoitaneet ne hienosti. Erityismaininnan Antilalta saa kuitenkin asennusporukka, joka on ollut paikan päällä elementtejä pystyttämässä.


– Jos jokin yksittäinen asia pitäisi nostaa esiin yhteistyössä Teri-Talojen kanssa, olisi se asennusporukka ja heidän työnsä jälki. Asennusporukka oli erittäin hyvä ja jälki oli priimaa, Antila kehuu.


Kokonaisuudessaan tähän Teri-Talojen kanssa yhteisvoimin toteutettuun neljän paritalon projektiin tulee kulumaan aikaa noin pari vuotta alkaen tontin raivaustöistä siihen hetkeen kun viimeiset naulat poimitaan pois pihamaalta. Elementtejä ja niiden pystytystä lukuunottamatta Antila Invest hoitaa itse kaikki muut rakennustyöt aina maanrakennuksesta ja perustusten teosta sisustustöihin ja pihojen viimeistelyyn.

Ensimmäisessä paritalossa ovat jo asuntonäytöt käynnissä ja tavoitteena on saada kevääseen 2021 mennessä loputkin taloista valmiiksi ja myyntiin. Jos kaikki sujuu kuten on suunniteltu, on keväällä aika käynnistää uusi projekti. Antila ei näe ollenkaan mahdottomana, etteikö yhteistyö Teri-Talojen kanssa voisi jatkua, sillä näyttöjä löytyy ja kaikki on sujunut tämänkin projektin osalta niin hyvin.

Hae inspiraatiota

Miksi Teri-talo?

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja?

Katso mistä löytyy lähin edustajamme ja kysy lisää!

Seuraa meitä somessa