23.10.2017 oli suuri päivä meille – Elementtitoimitus Teri-Taloilta.

Ennen kello seitsemää aamulla aloittivat nosturi, kuorma-autollinen elementtejä sekä asentajat matkan kohti rakennustonttia. Tunsin suurta hermostuneisuutta erityisesti siitä, kuinka uusi tie kestäisi näitä ajoneuvoja ja selviytyisivätkö ne matkasta jumiutumatta tai ajamatta ojaan. Helpotus oli suuri, kun kello 7:14 sain ilmoituksen jonka mukaan kaikki ajoneuvot olivat päässeet paikalle ja talon kokoaminen voisi alkaa.

Kun minä ja Emilia saavuimme tontille kello 10 katsomaan elementtien nostamista paikoilleen, olin todella yllättynyt – koko ensimmäinen kerros oli jo paikoillaan! Ehdimme kuitenkin nähdä kun väliseinät nostettiin paikoilleen.

Herätti voimakkaita tunteita nähdä ensimmäinen kerros paikoillaan.

Kaikki tuntui niin oikealta, paremmalta kuin olisi voinut edes kuvitella. Ajattelimme toisen kerroksen valmistuvan seuraavana päivänä, mutta saimme yllättyä taas kerran. Vähän ennen kello 14 minulle ilmoitettiin, että toisen kerroksen paikoilleen asentaminen aloitetaan. Hyppäsin samantien autoon päästäkseni todistamaan tätä hetkeä.

Joten kun ensimmäinen päivä oli ohi, talossamme oli kaksi kerrosta. Tuhannet kiitokset kaikille jotka mahdollistitte tämän. Erityisen suuri kiitos asentajille jotka työskentelivät niin ahkerasti, että alle päivässä talostamme oli saatu jo niin paljon valmiiksi!

Hae inspiraatiota

Miksi Teri-talo?

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja?

Katso mistä löytyy lähin edustajamme ja kysy lisää!

Tilaa uutiskirje

Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Seuraa meitä somessa