Vekabacka – iso talo, joka tarvitsee vain vähän tilaa

Mitä tehdä, kun tontti on pieni, mutta haluat ison talon? Pitääkö sinun luopua neliöistä ja siinä sivussa unelmistasi? Ei pidä, meillä on sinulle ratkaisu.Yhdessä HELST Arkkitehdit Oy:n kanssa kehitetty 1,5-kerroksinen vinoharjakattoinen Vekabacka mahdollistaa suuren ja tilavan talon sovittamisen pienelle tontille. Eikä sinun tarvitse tyytyä valmiisiin ratkaisuihin, Vekabacka on alustava idea, joka mahdollistaa täyden vapauden suunnitella haluamasi kokonaisuus.


Haluatko, että ikkunat ulottuvat alas lattiaan asti? Ei ongelmaa. Tarvitsetko neljännen makuuhuoneen nyt, mutta enemmän avointa tilaa, kun lapset muuttavat pois? Onnistuu. Unelmoitko talosta, joka on modernin linjakas, mutta huokuu persoonallisuutta ja luonnetta? Vekabacka on sinua varten.

Vekabacka on ainutlaatuinen 1,5-kerroksinen talo, jossa on upea vinoharjakatto sekä ainutlaatuiset julkisivun yksityiskohdat. Talo on yhdistelmä modernia arkkitehtuuria ja pohjalaista talonrakennusperinnettä.

Millaiselle tontille Vekabacka sopii?

Vekabacka mahdollistaa tilavan, jopa 150-neliöisen talon rakentamisen ahtaammallekin, jopa 600 m2 tontille siten, että tilaa jää vielä puutarhalle ja lasten leikeille. Siksi se on omiaan esimerkiksi kaupunkiympäristöön, jossa tontit ovat usein pieniä. 

Oletko kiinnostunut Vekabackasta?


“Vekabackassa olemme tehneet modernin tulkinnan pohjoismaisesta puutaloarkkitehtuurista. Vinoharjakatto antaa rakennukselle ainutlaatuisen arkkitehtuurin sekä sisä- että ulkopuolella.”
Rabbe Tiainen,
SAFA arkkitehti, Helst architects

”Pohjakerroksessa on puoliavoin pohjaratkaisu, jossa painotamme erityisesti huoneiden välistä kontaktia ja toimivaa arkea.”

“Yläkerrassa on tilava ja valoisa olohuone, joka voidaan tarvittaessa jakaa ylimääräiseksi makuuhuoneeksi. Sijoittamalla portaat kulmaan luomme valoisan ja miellyttävän yhteyden kerrosten välille.”

Katso kaikki kuvat

TeriARK – kun vakioratkaisut eivät riitä


Kaikki eivät halua vakioratkaisuja ja standardoituja talomalleja. Yksilöllisen talon rakentaminen ei kuitenkaan sulje pois talopaketin etujen hyödyntämistä. TeriARK-talon tilatessasi sinun ei tarvitse tinkiä visiostasi, vaan voit rakentaa juuri haluamasi talon. TeriARK-talot ovat arkkitehdin piirtämiä taloja, jotka suunnitellaan toiveidesi mukaan joko talokonseptin pohjalta, sinulla jo olevien piirustusten mukaan tai kokonaan puhtaalta paperilta. Valitsemalla TeriARK-talopaketin kotisi toteutustavaksi varmistat, että rakennusprosessi etenee rivakasti aikataulussa ja että sovittu hinta pitää, riippumatta rakennusmateriaalien hintojen heilahteluista. Koska elementit valmistetaan tehtaallamme kuivissa olosuhteissa, myöskään kosteusongelmista ei tarvitse olla huolissaan.

Lue lisää TeriARKista

Arkkitehdin suunnittelema talopaketti etsii asiakasta, jolla on tontti

Onko sinulla tontti, jolle Vekabacka sopisi? Näetkö arkkitehdin ideassa potentiaalia? Haluamme suunnitella ainutlaatuisen talon valmiiksi yhdessä kanssasi. Jätä tietosi alle, niin otamme sinuun pian yhteyttä!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kaikki kuvat


Oletko kiinnostunut Vekabackasta?

Hae inspiraatiota

Miksi Teri-talo?

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja?

Katso mistä löytyy lähin edustajamme ja kysy lisää!

Seuraa meitä somessa