Olemme mukana Vaasan VASARA messuilla 14-15.10.2017. Tervetuloa keskustelemaan kaikesta talon rakentamiseen ja suunnittelemiseen liittyvästä kanssamme. Mukana osastollamme on myös viime vuonna Asuntomessuilla hurmaanneen Cubo-talomme sisustuksesta vastannut Sisustus Room2.

Messut ovat avoinna vierailijoille lauantaista sunnuntaihin klo 10-17. Nähdään osastolla A 310!

Messupaikka:
Botniahalli
Papinsaarentie 2
65610 Mustasaari

Katso ohjelma messujen kotisivuilta: http://www.vasaramessut.fi/

Korkealaatuiset puutalomme rakennetaan ammattitaidolla ensiluokkaisista materiaaleista ja suunnittelijamme auttavat sinua tekemään tulevasta kodistasi juuri sellaisen kuin perheesi tarvitsee.


”Sisustus Room2 on sisustussuunnittelutoimisto, jossa näkyy sisustajan sormenjälki.”Olen Sisustus Room2:n perustaja, sisustussuunnittelija Elina Ristimaa. Yritykseni tarjoaa sisustussuunnittelupalveluita erilaisiin tiloihin niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin.

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää sisustuspalveluista tai -suunnittelusta.Myymälässäni tarkoin valitut tuot…teet edustavat tyylikästä designia ja uusimpia trendejä.
Liikkeestäni löydät mm. tuotermerkkien Design Letters, Normann Copenhagen, muuto sekä Ferm Livingin ja monen muun tunnetun tuotemerkin tuotteita.
Valaisimien, sisustustavaroiden sekä astioiden lisäksi myymälässäni on myös suuri valikoima erilaisia sisustuskankaita ja tapetteja.

Yritykseni tarjoaa myös sisustusiltoja sekä yksityishenkilöille että yrityksille, esimerkiksi erilaisia teema- ja tykyiltoja.
– Ole kuin Kotonasi –

Magnus Jungerstam

Jungerstam Consulting

Magnus Jungerstam

Vaasan Rakennuskeskus, Kauppapuistikko 6, 65100 Vaasa
Puh: 040 767 0049 | Sähköposti: magnus.jungerstam@teri.fi

Olen Vaasassa asuva perheenisä jolla on 30 vuoden kokemus asiakaspalvelusta, rakennusmateriaaleista sekä rakentamisesta.
Minua kiinnostaa erityisesti puurakentaminen. Palvelen mielelläni suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.
Vapaa-aikani vietän enimmäkseen perheeni kanssa. Harrastan mielelläni veneilyä, matkustamista, sulkapalloa ja pujoittelua.