Kruunupyyn kunta järjestää tonttifestivaali Kiertotiellä Teerijärvellä lauantaina 1.9.2018 klo 10-13. Tule tutustumaan uusiin asuntotontteihin Teerijärven keskustan kupeessa!

Paikka:
Kiertotie
68700 TEERIJÄRVI

Tervetuloa keskustelemaan kaikesta talon rakentamiseen ja suunnittelemiseen liittyvästä kanssamme.

Juha Kattilakoski

Teri-Talot - Tehdas ja myynti

Juha Kattilakoski

Pohjoinen Teerijärventie 14, 68700 Teerijärvi
Puh: 040 132 9920 | Sähköposti: juha.kattilakoski@teritalot.fi

Ystävällistä asiakaspalvelua ja asiantuntemusta tarjoaa rakennusinsinöörin papereilla liikkuva myyntimies. Talojen suunnittelusta minulla on vahva noin 10 vuoden kokemus, sillä aloitin Teri-taloilla suunnittelijana jo vuonna 2000. Myyntipuolelle siirryin vuonna 2010 ja toimin Pohjanmaan alueella. Jos harkitset oman talon rakentamista, ota yhteyttä niin laitetaan yhdessä projekti laadukkaasti ja sujuvasti liikkeelle heti alusta alkaen!

Thomas Byggmästar

Teri-Talot - Tehdas ja myynti

Thomas Byggmästar

Pohjoinen Teerijärventie 14, 68700 Teerijärvi
Puh: 040 660 9073 | Sähköposti: thomas.byggmastar@teri.fi

Olen työskennellyt rakennusalalla sekä rakentajana että myyjänä yhteensä noin 20 vuotta. Arvostan rehellisyyttä ja keskustelen mielelläni asiakkaiden kanssa kasvotusten, sillä kyseessä on kuitenkin yksi elämän suurimmista sijoituksista. Pyrin jakamaan kokemustani ja osaamistani asiakkaille, jotta kodin rakentaminen olisi mahdollisimman helppoa. Tavoitteeni on aina yhdessä asiakkaan kanssa räätälöidä yksilöllinen ja laadukas Teri-talo ja olen tarvittaessa käytettävissä myös rakentamisvaiheessa.

Ota yhteyttä niin sovitaan tapaaminen!

Katso lisää Oy Blockhus TB – Terveet talot puusta