Olemme mukana Seinäjoki Areenalla 31.3.-2.4.2017 järjestettävillä Pytinkimessuilla. Tervetuloa keskustelemaan kaikesta talon rakentamiseen ja suunnittelemiseen liittyvästä kanssamme. Mukana osastollamme on myös viime vuonna Asuntomessuilla hurmaanneen Cubo-talomme sisustuksesta vastannut sisustussuunnittelija Elina Ristimaa. Kaikkien osastollamme käyneiden kesken arvotaan 100€ lahjakortti Sisustus Room² liikkeeseen!

Messut ovat avoinna vierailijoille perjantaista sunnuntaihin klo 10-17. Lisätietoja löydät Pytinkimessujen kotisivuilta. Nähdään Seinäjoella osastolla 3F!


“Sisustus Room2 on sisustussuunnittelutoimisto, jossa näkyy sisustajan sormenjälki.”Olen Sisustus Room2:n perustaja, sisustussuunnittelija Elina Ristimaa. Yritykseni tarjoaa sisustussuunnittelupalveluita erilaisiin tiloihin niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin.

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää sisustuspalveluista tai -suunnittelusta.Myymälässäni tarkoin valitut tuot…teet edustavat tyylikästä designia ja uusimpia trendejä.
Liikkeestäni löydät mm. tuotermerkkien Design Letters, Normann Copenhagen, muuto sekä Ferm Livingin ja monen muun tunnetun tuotemerkin tuotteita.
Valaisimien, sisustustavaroiden sekä astioiden lisäksi myymälässäni on myös suuri valikoima erilaisia sisustuskankaita ja tapetteja.

Yritykseni tarjoaa myös sisustusiltoja sekä yksityishenkilöille että yrityksille, esimerkiksi erilaisia teema- ja tykyiltoja.
– Ole kuin Kotonasi –


Juha Kattilakoski

Teri-Talot – Tehdas ja myynti

Juha Kattilakoski

Pohjoinen Teerijärventie 14, 68700 Teerijärvi
Puh: 040 132 9920 / 020 7680 435
| Sähköposti: juha.kattilakoski@teritalot.fi

Ystävällistä asiakaspalvelua ja asiantuntemusta tarjoaa rakennusinsinöörin papereilla liikkuva myyntimies. Talojen suunnittelusta minulla on vahva noin 10 vuoden kokemus, sillä aloitin Teri-taloilla suunnittelijana jo vuonna 2000. Myyntipuolelle siirryin vuonna 2010 ja toimin Pohjanmaan alueella. Jos harkitset oman talon rakentamista, ota yhteyttä niin laitetaan yhdessä projekti laadukkaasti ja sujuvasti liikkeelle heti alusta alkaen!


Magnus Jungerstam

Jungerstam Consulting

Magnus Jungerstam

Vaasan Rakennuskeskus, Kauppapuistikko 6, 65100 Vaasa
Puh: 040 767 0049
| Sähköposti: magnus.jungerstam@teri.fi

Olen Vaasassa asuva perheenisä jolla on 30 vuoden kokemus asiakaspalvelusta, rakennusmateriaaleista sekä rakentamisesta.
Minua kiinnostaa erityisesti puurakentaminen. Palvelen mielelläni suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.
Vapaa-aikani vietän enimmäkseen perheeni kanssa. Harrastan mielelläni veneilyä, matkustamista, sulkapalloa ja pujoittelua.


Thomas Byggmästar

Teri-Talot – Tehdas ja myynti

Thomas Byggmästar

Pohjoinen Teerijärventie 14, 68700 Teerijärvi
Puh: 040 660 9073 / 020 7680 411
| Sähköposti: thomas.byggmastar@teritalot.fi

Olen työskennellyt rakennusalalla sekä rakentajana että myyjänä yhteensä noin 20 vuotta. Arvostan rehellisyyttä ja keskustelen mielelläni asiakkaiden kanssa kasvotusten, sillä kyseessä on kuitenkin yksi elämän suurimmista sijoituksista. Pyrin jakamaan kokemustani ja osaamistani asiakkaille, jotta kodin rakentaminen olisi mahdollisimman helppoa. Tavoitteeni on aina yhdessä asiakkaan kanssa räätälöidä yksilöllinen ja laadukas Teri-talo ja olen tarvittaessa käytettävissä myös rakentamisvaiheessa.

Ota yhteyttä niin sovitaan tapaaminen!


Hae inspiraatiota

Miksi Teri-talo?

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja?

Katso mistä löytyy lähin edustajamme ja kysy lisää!

Seuraa meitä somessa