Talon rakentaminen omin voimin voi kuulostaa mahdottomalta tehtävältä ja ilman asianmukaista osaamista ei moiseen urakkaan kannatakaan ryhtyä. Me Teri-Taloilla autamme mielellämme, mikäli haluat hoitaa osan töistä itse.

Talon rakentaminen itse talopaketin avulla

On monia mahdollisuuksia rakentaa talo itse kokonaan tai osallistua vain osaan rakennusprosessin vaiheista omien kykyjen mukaan. Talopaketti onkin järkevä ratkaisu molemmissa tapauksissa, sillä näin talon runko saadaan nopeasti pystyyn, katto paikoilleen ja talo suojaan tuulelta ja sateelta.

Seuraavien vaiheiden osalta voi sitten valita, miten haluaa rakennusprosessin kanssa edetä. Vaaditaan vain hieman käsityötaitoja sekä sopiva ripaus itseluottamusta, mikäli haluaa hoitaa osan töistä itse. Tämä on myös helppo tapa vähentää rakennusprosessin kustannuksia.

Omasta osallistumisesta rakennusprosessiin kannattaa mainita jo siinä vaiheessa, kun talopaketin hankkimista yhdessä talomyyjän kanssa suunnittelee. Ja viimeistään vastaavaan työnjohtajan kanssa asiasta kannattaa sopia hyvissä ajoin, jotta kaikille osapuolille on selvää, kuka vastaa mistäkin työvaiheesta.

Hae inspiraatiota

Miksi Teri-talo?

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja?

Katso mistä löytyy lähin edustajamme ja kysy lisää!

Seuraa meitä somessa