Omakotitalon osto on monesti yksi elämän suurimmista päätöksistä, joten siihen on hyvä varautua huolellisesti. Kun h-hetki alkaa lähestyä, on yleensä jo melko tarkkaan tiedossa millaista taloa ollaan etsimässä.

Talopaketin ostaminen

Talopaketin ostaminen ei suinkaan tarkoita sitä, että valmis malli täytyisi olla valittuna jo ennen kuin talotehtaaseen ollaan yhteydessä. Pikemminkin on paikallaan kirjata ylös millaisia ominaisuuksia tulevalta talolta toivoo ja millaista tyyliä se voisi mahdollisesti edustaa. Tähän vaikuttavat paljon myös tontin asettamat rajoitteet, joten ne kannattaa tutkia tarkasti etukäteen, ettei käy niin että unelmien taloa ei olekaan mahdollista omalle tontille toteuttaa.

Talon ostaminen kannattaa siis aloittaa tontin ja omien toivomusten yhteen sovittamisella. Tämän jälkeen on hyvä olla mahdollisimman aikaisessa vaiheessa yhteydessä talotehtaan kokeneeseen talomyyjään, jolta saa varmasti arvokkaita vinkkejä ja lisää tietoa talon ostamisessa huomioon otettavista asioista.

Nykyään yhä useampi ensimmäistä taloaan rakentava ostaa talopaketin, joka on suunniteltu nimenomaan omien toiveiden ja tarpeiden pohjalta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että talomyyjä ja talotehtaan omat asiantuntevat suunnittelijat työskentelvät yhdessä asiakkaan unelmien kodin toteuttamiseksi. Uniikin talon ostaminen on loppujen lopuksi melko yksinkertaista kun tietää mitä haluaa ja apuna ovat luotettavat ammattilaiset.

Miten asiakas saa eniten irti myyntitapaamisesta?

Edustajamme Guy Kullman vastaa kysymykseen videolla.

Selvitä siis seuraavat asiat ennen myyntitapaamista, niin saat siitä eniten irti
Ota kaikki tontin tiedot mukaan, kaavamääräyksestä selviää mitä tontille saa rakentaa.

Hae inspiraatiota

Miksi Teri-talo?

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja?

Katso mistä löytyy lähin edustajamme ja kysy lisää!

Tilaa uutiskirje

Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Seuraa meitä somessa