Teri-Easy - Ammattilaisten suunnittelema paketti

Teri-Talojen ammattilaisten suunnittelema paketti on räätälöity mahdollisimman monien tarpeita vastaavaksi. Easy on myös kustannustehokas ratkaisu laadukkaan kodin hankintaan. Voit päättää kahden eri sisustuspaketin väliltä. Sopisiko kotiisi harmaa vai valkoinen sisustus? Voit luottaa siihen, että kaikki sisustusmateriaalit on tarkkaan harkittu sisustussuunnittelijan toimesta. Joillain valinnoilla voit kuitenkin myös antaa oman persoonallisuutesi näkyä kodissasi. Paketti on nimittäin mahdollista saada lähes muuttovalmiina, mutta keittiön ja talon kaapit hankit itse. Tarkemmat tiedot talopakettiin liittyen voit tiedustella lähimmältä myyjältäsi.

Teri-Easy - Teri-Talot


Helppo

Uusi talo ilman hässäkkää. Teri-Easy on sopiva sinulle, jos haluat mukavuutta ja käytännöllisyyttä laadusta tinkimättä. Teri-Talojen kokeneet suunnittelijat ovat suunnitelleet Easyn vastaamaan mahdollisimman monien tarpeita. Voit luottaa siihen, että talon jokainen nurkka on tarkkaan harkittu.


Tyylikäs

Värin valinta on tärkeää, mutta haastavaa. Voit yhtä hyvin jättää asiantuntijoiden huoleksi värikarttojen pyörittelyn. Valitset ainoastaan valkoisen ja harmaan sisustuspaketin väliltä, minkä jälkeen voit nauttia sisustussuunnittelijan valitsemista yhteensopivista väreistä ja materiaaleista kodissasi. Easy antaa sinulle mahdollisuuden jättää myös oman persoonallinen kädenjälkesi taloon. Saat nimittäin hankkia talon keittiön sekä kaapit itse.


Fiksu

Kuten myös kaikki muut Teri-Talot, Easy on rakennettu huolella tarkkaan valituista sekä korkealaatuisista materiaaleista. Käytämme mahdollisimman paljon kotimaisia materiaaleja ja hyödynnämme ympäristöystävällisiä sekä kierrätettäviä materiaaleja talojen rakennuksessa. Rakennamme puutaloja, jotka ovat ekologinen valinta kodiksi.
Teri-Easy - Teri-Talot

Ota yhteyttä lähimpään edustajaan

Kiinnostaako Teri-Easy? Tarkempaa tietoa saat lähimmältä myyjältäsi.