Mikä on TERI ARK?

Teri-Talot keskittyy nyt entistä enemmän ainutlaatuisiin ja erittäin korkealaatuisiin taloihin asiakkaille, jotka haluavat jotain täysin omanlaista. TERI ARKissa Teri-Talot tekee yhteistyötä useiden arkkitehtitoimistojen kanssa kehittääkseen ainutlaatuisia premium-talokonsepteja, joita voimme suunnitella eteenpäin yhdessä asiakkaidemme kanssa. Muunnamme arkkitehdin vision talopaketiksi ja etsimme nyt asiakasta, jolla on tontti ja joka haluaa tehdä talosta omanlaisensa. 
Vekabacka – iso talo, joka tarvitsee vähän tilaa

 

Olemme kehittäneet yhdessä HELST Arkkitehdit Oy:n kanssa premium-talokonseptin, johon sinulla on mahdollisuus tuoda oma persoonallinen otteesi.  Vekabacka on ainutlaatuinen 1,5-kerroksinen talo, jossa on upea vinoharjakatto sekä ainutlaatuiset julkisivun yksityiskohdat. Talo on yhdistelmä modernia arkkitehtuuria ja pohjalaista talonrakennusperinnettä.

Tänä päivänä rakennusprojektissa on monesti toiveena saada mahdollisimman suuri ja tilava talo sovitettua pienelle tontille siten, että puutarhallekin jää tilaa. Meillä on tähän ratkaisu – Vekabacka. Vekabacka-konseptitalo on alustava idea, jota kehitämme eteenpäin yhdessä asiakkaan kanssa asiakkaan tarpeiden pohjalta.

 

TERI ARK  - Teri-Talot

Nyt etsimme asiakasta, jolla on tontti ja joka näkee arkkitehdin ideassa potentiaalia, sillä haluamme suunnitella talon valmiiksi yhdessä asiakkaan kanssa. Haluatko sinä olla mukana toteuttamassa ainutlaatuista taloa? Ota meihin yhteyttä!