Me Teri­-Taloilla uskomme, että talomallit muuttuvat kodiksi parhaiten silloin, kun asiakas itse pääsee vaikuttamaan sekä ulkonäköön että pohjaratkaisuun.

HAEMME TALOMYYJÄÄ / MYYNTIEDUSTAJAA ITÄ-UUDENMAAN ALUEELLE

Toimit itsenäisenä yrittäjänä edustaen alueellasi Teri-Taloja. Olet positiivinen, ahkera ja itsenäiseen työhön pystyvä sosiaalinen henkilö, joka tarttuu reippaasti liideihin. Onnistumisesi talomyyjänä varmistat toimimalla pitkäjänteisesti ja tavoitteellisesti saavuttaaksesi päämääräsi. Eduksi on kokemus myynnistä ja pientalorakentamisesta. Tarjoamme edustettavaksesi laadukkaan Teerijärvellä valmistetun kotimaisen tuotteen. Tueksesi saat organisaatiomme laajan kokemuksen ja perehdytyksen.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Ulrika Ahlbäck
ulrika.ahlback@teritalot.fi

Teerijärvi on pieni kylä Pohjanmaalla. Jo vuosisata sitten seudun miehet hakeutuivat jopa Amerikkaan asti rakentaakseen korkealaatuisia taloja käsityönä ja ammattitaidolla. Nämä perinteet näkyvät edelleen työssämme.

Jokainen rakentamamme talo on uniikki, aivan kuten asukkaansakin. Jotain yhteistä niillä sentään on. Nimittäin laadukkaat ja kestävät materiaalit sekä ammattitaitoiset tekijät.